BENVINGUTS

Una de les principals aportacions de la civilització romana, juntament amb el seu dret i el seu idioma, el llatí, va ser l'ordenació del seu territori i de les seves ciutats, configuració que en molts casos ha arribat fins els nostres dies. Aquest bloc pretén recollir totes les aportacions, documentació i publicacions que en aquesta matèria s'han realitzat i es continuen fent i que abasten des de la creació, planificació, legislació i desenvolupament de l'urbanisme romà.

divendres, 18 de maig de 2012

LOS PUENTES ROMANOS

Autora: Mª Engracia Muñoz

Según el Diccionario visual de términos arquitectónicos un puente es una "construcción que proporciona una vía de paso entre dos puntos, salvando obstáculo que los separa (rio, foso, valle, etc.). 
La construcción de un puente siempre ha sido una obra costosa y requiere de personal espezializado. En el caso de la civilización romana estas obras, así como muchas de las construcciones civiles, eran realizadas por el ejercito. (continuar ...)

2 comentaris:

 1. Gràcies!!!!

  Per cert no coneixia el teu blog però ja soc seguidora teva :).

  Salve!

  ResponElimina
 2. Bé, és que aquest bloc té una vida curta, i era una manera de centrar en un sol lloc tots els temes que tenen relació amb una de les facetes més fascinants del mon romà, que va ser el seu urbanisme i així puc conjuminar dos de les meves passions, el dret i l'urbanisme, en definitiva la meva professió tal com ves estat fa dos mil anys.
  Ja et prometo que si vas fent escrits que tinguin relació amb aquest tema segur que te'ls aniré publicant. A més a més també tens un bloc molt ben treballat.
  Una abraçada.
  Francesc

  ResponElimina